Nieuws in het seizoen 2013-2014

3. jul, 2014

Zoals bekend heeft de SMO Maastricht zich enkele jaren geleden afgescheiden van de COVS Nederland en is als onafhankelijke scheidsrechtersvereniging actief in Maastricht en omstreken.
Verwijzend naar bovenvermeld schrijven werden we deze week geïnformeerd over de oprichting van een nieuwe scheidrechtersvereniging die wel gelieerd is aan de COVS Nederland. Deze vereniging zal onder de naam COVS Maastricht en Heuvelland door het leven gaan.

1. jul, 2014

Al geruime tijd is er sprake van een nek-aan-nek-race tussen SVVH en Veritas. SVVH was vele maanden de trotse lijstaanvoerder, maar in april nam Veritas de koppositie over om deze vervolgens niet meer af te staan. Onze welgemeende felicitaties aan het adres van winnaar Veritas.

24. jun, 2014

Op zondag 6 juli zal het feit dat onze vereniging 70 jaar jong is op een bescheiden wijze worden gevierd:

Om 13.00 uur zal de traditionele fietstocht voor het hele gezin worden gehouden.

Aansluitend kan iedereen vanaf 16.30 uur genieten van een uitgebreide BBQ.

Ook de niet-fietsers zijn van harte uitgenodigd om hieraan deel te nemen.

 

Verder is iedereen dan ook in de gelegenheid om het nieuwe interieur van ons home te bewonderen. Hiermee bedoelen we niet alleen het nieuwe meubilair, maar ook het nieuwe schilderwerk en de vernieuwde vitrage.

 

Deze week wordt wat het gepimpte interieur betreft weer een hoofdstuk van de COVS Weert afgesloten. Huub Gubbels heeft recent de laatste hand gelegd aan het schilderwerk, waaraan hij zo’n slordige 80 uren heeft besteed.

 

Op het nieuwe interieur en het feit dat onze vereniging 70 jaar bestaat zal op 6 juli het glas worden geheven.

 

De eigen bijdrage voor de deelname aan de BBQ is € 15,00 p.p. (kinderen tot 12 jaar gratis); vooraf te voldoen door het verschuldigde bedrag te storten op rekening NL86RABO0144.2900.81 o.v.v. fietstocht.

Opgave graag vóór 29 juni bij Wim Geelen.

23. jun, 2014

Op zaterdag 21 juni heeft, onder uitstekende organisatie van de COVS Horst-Venray, het COVS Zuid 2 Veldvoetbaltoernooi 2014 plaatsgevonden. De organisatie en de deelnemers kunnen terugzien op een sportief en geslaagd toernooi, waarbij de weergoden iedereen meer dan goed gezind waren.

De organisatie dankt Wim Nijssen van NKS – Voetbal voor de ter beschikking gestelde fairplay-cup en de scheidsrechters die de collega’s tijdens de wedstrijden goed in het gareel hielden: Theo Lemmens, Leo Allaerds, Jac Billekens en Jan Geurts.

De organiserende vereniging hoopt dat het verloop van het toernooi iedereen zal stimuleren om volgend jaar weer mee te doen! 

Toernooi-uitslag:

1. Venlo

2. Boxmeer-Cuijk/Oss comb.

3. Weert

4. De Mijnstreek

5. Weert/Roermond comb.

6. Horst-Venray

7. Sitard-Geleen

 

De sportiviteitsprijs:

1. De Mijnstreek

2. Horst-Venray

3. Weert/Roermond comb.

13. jun, 2014

Het WK in Brazilië is begonnen. Voor veel journalisten natuurlijk hét moment om de op z'n zachtst gezegd twijfelachtige rol van de FIFA en zijn voorzitter weer eens aan de orde te stellen.

Dat kun je op een serieuze manier doen, maar ook op een humoristische.

Klik eens op onderstaande link en geniet gedurende ruim dertien minuten!!!

http://brekend.nl/2014/06/11/must-see-komiek-maakt-gehakt-van-fifa