26. aug, 2013

26-08-2013 Zit het fluiten in de familie?

Zit het fluiten in de familie?  

Zit het fluiten bij u in de familie? Hanteert u bijvoorbeeld wekelijks de fluit en is uw zoon in uw voetspoor getreden? Bent uzelf arbiter in het amateurvoetbal en leidt uw vrouw of dochter wedstrijden bij bijvoorbeeld hockey of korfbal? Kortom, zit het fluiten bij uw familie of gezin in het bloed en zou er bij wijze van spreken geen leven zonder fluit denkbaar zijn? Ongeacht in welke sport? 

Dan zijn wij als redactie van De Scheidsrechter op zoek naar u en uw familieleden! In het speciale themanummer van dit vakblad voor de voetbalarbitrage in Nederland, dat eind oktober verschijnt, willen we uit alle delen van het land een aantal van die echte scheidsrechtersfamilies voor het voetlicht halen. 

Onze regiocorrespondenten komen bij u langs om van alles te weten te komen over het scheidsrechtersvirus waarmee u en uw familie- of gezinsleden besmet zijn.  Omdat we een blad voor de voetbalarbitrage zijn, is het wel een voorwaarde dat ten minste een van de familieleden als scheidsrechter actief is in deze sport. Schroom niet, vertel uw verhaal en lees het over twee maanden terug in ons mooie vakblad. Vanzelfsprekend maken we ook een fraaie foto van u en uw fluitende familieleden. 

Aanmeldingen via redactie@covs.nl onder vermelding van 'fluitende familie'. Vermeld in uw opgave: namen, leeftijden, sport(en), adres(sen) en telefoonnummer(s), ook de mobiele. Wacht niet te lang met reageren. Uiterlijk maandag 9 september moet uw aanmelding binnen zijn. 

Redactie De Scheidsrechter