21. sep, 2013

Voorzitter Frans aan het woord

Onze dinsdagavonden kennen twee delen:


Een sportief onderdeel (de trainingen) die plaats vinden onder de deskundige leiding van Harrie en Theo en die deelname hieraan meer dan rechtvaardigen.
En een recreatief onderdeel waarbij voetbalwedstrijden kijken, over spelsituaties en andere actuele onderwerpen praten behoren.

 

 

 

Met betrekking tot dit laatste vroeg een aantal aanwezigen zich afgelopen dinsdag af wat de status van de aangekondigde aanschaf van nieuw meubilair is. Desgevraagd deelt voorzitter Frans ons het volgende mede:
“Goed te horen dat het nieuwe meubilair ook bij de rest van onze leden leeft; wij vinden het niet alleen tijd worden voor nieuw meubilair maar ook voor nieuwe vitrage en misschien een vaatwasser. In april is binnen het bestuur afgesproken dat hier na BosPop mee gestart gaat worden. Omdat het geheel op elkaar afgestemd moet worden (kleuren, comfort, stapelbaarheid en functionaliteit) en de prijs natuurlijk ook van belang is hebben we Jan Fleuren gevraagd om dit, in samenwerking met Mart, op zich te nemen.
Het is de bedoeling dat een en ander vóór de aanstaande nieuwjaarsreceptie gerealiseerd is”.

 

Dus beste leden, nog even geduld. Over enkele maanden wordt ons home, na de nieuwe toiletgroep, de prachtige nieuwe vloer, het schilderwerk, de nieuwe TV en het nieuwe projectiescherm, voorzien van nieuwe vitrage en nieuw meubilair.