9. apr, 2014

COVS Zuid 2 voetbaltoernooi Horst-Venray

Hallo beste leden, voetballiefhebbers, to(pp)(bb)ers,
Op zondag 1 juni as*  wordt er door de scheidsrechters (en anderen) weer gevoetbald en wel te Horst.
De scheidsrechtersvereniging Horst- Venray e.o. organiseert op deze dag het districktskampioenschap veldvoetbal voor scheidsrechters.
Vorig jaar hebben we met ons “dreamteam” niet onverdienstelijk gepresteerd op de velden van DVO te Sittard. Dat verdient ’n vervolg.
Wel nu. Graag wil ik jullie weer uitnodigen om met ons/ onze mini-dreamteam(s ?) acte de presence te geven op de velden van de voetbalvereniging Wittenhorst om te strijden om de felbegeerde wisseltrofee.
Om deel te mogen uitmaken van het tot inmiddels befaamde en niet-te-kloppen selectie zijn enkele voorwaarden verbonden.

  • Je zult je moeten onderwerpen aan het zeer strenge en harteloze regiem van de keuzeheer c.q. trainer,
  • Bereid zijn je op te offeren voor het teambelang d.m.v. het bijwonen van kadaverbijeenkomsten tbv de teambuilding. Het resultaat staat voorop!

Je begrijpt dat het een hele eer moet zijn om deel te mogen uitmaken van deze selectie.

 * De nacompetitie kan wat betreft deelname deze dag roet in het eten gooien.

We spreken af: wil je in principe meespelen dan geef je je op. Mocht je deze dag * ’n (knvb-/ nacompetitie-) aanstelling hebben dan meld je je af. Excuus bij voorbaat aanvaard.  

** De mogelijkheid om het tournooi ’n dag eerder te organiseren wordt door het districtsbestuur i.o.m. de organiserende vereniging nader bekeken. Ik informeer jullie tijdig. 

Opgeven graag bij mij via de mail liefst zsm doch graag voor het einde van deze maand ivm opgave aan de organiserende vereniging. 

Met vriendelijke groet, 

Wim , alias ijzeren Willem.