12. jan, 2015

Puik toernooi

Het districtskampioenschap van de COVS Zuid, georganiseerd door de COVS Weert e.o., heeft zich gekenmerkt door sportiviteit. In totaal streden zeven teams om het kampioenschap én de felbegeerde Fair Play beker.

 

Onder uitstekende leiding (ze genoten de complimenten van alles en iedereen) van de scheidsrechters Jan Geurts, Henk Heuts, Huub Bosch en Jack Peymen werden alle wedstrijden naar een goed einde geleid.

 

Het 2e team van Boxmeer-Cuijk werd de winnaar van de belangrijkste prijs van het toernooi: de Fair Play beker, geschonken door de Gemeente Nederweert en uitgereikt  door wethouder Hubert Mackus. De combinatie Weert-Roermond greep, evenals het combinatieteam van Sittard-Geleen, met 1/100 punt minder net naast deze felbegeerde prijs.

 

De winnaar van de finalewedstrijd, en daarmee de winnaar van het toernooi, werd het team van Oss-Uden, dat met 4-3 net iets te sterk was voor de “vizemeister” Boxmeer-Cuik.

 

Niet alleen districtsvoorzitter Tei Ickenroth, die woorden tekort kwam, maar ook vele deelnemers en toeschouwers complimenteerden de COVS Weert met de uitstekende  organisatie en de geweldige inzet.

Voor een foto-impressie verwijzen we naar de tab fotoboek