3. mei, 2015

Een terugblik op een geslaagde culinaire avond

Twee jaar geleden liet Mart Ramaekers  na afloop van een training wel heel erg nadrukkelijk weten hoe goed hij wel niet kon koken. Dat moest natuurlijk bewezen worden. Het gevolg was een gezellige avond in ons home, waarbij Mart zijn kookkunsten meer dan voortreffelijk etaleerde. Laten we zo zeggen, het werd een avond die navolging verdiende.

En die navolging is er gekomen. Op zaterdagavond 2 mei was het dan weer zo ver. Na goedkeuring van het bestuur organiseerde Mart weer een culinair avondje, waarvoor alle leden zich konden aanmelden. En dat heeft hij geweten. De aanmeldingen waren van dien aard dat hij hulptroepen heeft moeten inschakelen; daarom zijn we dan ook dank verschuldigd aan Thieu, Nellie, Annie, Frans en Marlies die hem geholpen hebben bij de voorbereidingen. En dat de aanwezigen niet te beroerd waren om de handen uit de mouwen te steken bij het afruimen van de tafels blijkt overduidelijk uit de fotoreportage elders op deze site.

Deze uitermate gezellige avond werd gecombineerd met het verlengen van het sponsorcontract met Huub Nouwen, eigenaar van Alarmpoint. Fijn dat Huub het vertrouwen in onze vereniging bevestigt en ons een warm hart blijft toedragen.

En na het nagerecht, roomijs met geflambeerde kersen (geflambeerd met echte Franse cognac!!), bleef het nog heel lang gezellig…………………..

(zie ook de onderstaande video's en de fotoreportage in het fotoboek)