7. jul, 2015

Dank en hulde aan het adres van ons bestuur

Het seizoen 2014-2015 is voltooid verleden tijd; ook voor onze vereniging. Maar zoals te doen gebruikelijk werd het afscheid van dit seizoen niet “zo maar” genomen. De activiteitencommissie had wederom een mooie fietstocht en voor een tweetal dwarsliggers een mooie wandeltocht uitgezet. Niet omdat we zo graag wandelen of fietsen, maar om tussendoor een reden te hebben om een terrasje te pikken en om aan het einde een reden te hebben om te genieten van een uitstekende BBQ.

Heel anders dan een van de foto’s (zie het fotoalbum elders op deze site) doet vermoeden werd het perfect georganiseerde programma in een verzengende hitte afgewerkt; en zoals het een echte scheidsrechter betaamt: zonder te mekkeren!!

Als gewoon lid van deze prachtige vereniging besluit ik namens alle "gewone" leden met een welgemeend dankwoord in de richting van de activiteitencommissie voor alle activiteiten die ze organiseren, maar zeker ook aan het adres van ons bestuur dat met hun tomeloze en belangeloze inzet er wederom in geslaagd is om er voor elk lid een prachtig seizoen van te maken c.q. de voorwaarden geschapen heeft om er een prachtig seizoen van te maken.