Nieuws 2018-2019

13. sep, 2018

Brevendia 1, winnaar van de AlarmPoint FairPlay Trofee 2017-2018

11. aug, 2018

Na ieders welverdiende vakantie en de vele uren voetbal en wielrennen op TV mogen we op dinsdag 14 augustus eindelijk weer aan de bak.

Vanaf 18.30 uur heeft Thieu de koffie weer bruin en zijn we welkom.
Een uurtje later zorgen onze trainers weer voor de de nodige oefenstof; voor de een de voortzetting van de eigen trainingen en bij de ander worden de spieren na lange tijd weer gepijnigd.

Hoe dan ook: zorg dat je er bij bent!!

 

 

12. jul, 2018

Vandaag bereikte ons het droevige bericht dat ons lid Lei Sniekers afgelopen nacht in het ziekenhuis in Veldhoven op 77 jarige leeftijd is overleden.

Lei, die ruim 33 jaar lid is van onze vereniging, is vele jaren lang als scheidsrechter actief geweest op en in de Limburgse velden en sporthallen. Lei was namelijk veld- én zaalvoetbal scheidsrechter en genoot in die hoedanigheid, ook ver buiten het Weertse, bekendheid en faam.

Wij herinneren ons Lei niet alleen als scheidsrechter, maar zeker ook als het lid dat deel uitmaakte van de fameuze kaarttafel met Pierre Seuren, Bèr Peeters en Jac Peymen. Hierbij overstemde de fanatieke kaarter Lei op dinsdagavond, tijdens het rikken, alles en iedereen. Het overlijden van Lei betekent niet alleen voor ons, maar zeker ook voor zijn familie een ongewende en ongewenste stilte.

De uitvaartdienst zal plaatsvinden op woensdag 18 juli om 11.00 uur in de St. Willibrorduskerk te Stramproy.

We wensen de familie heel veel sterkte.