Nieuws 2019 - 2020

2. dec, 2019

De 5e tussenstand van de Alarmpoint Fair Play Trofee

18. nov, 2019

Op 13 oktober 2019 werd de Alarm Point Fair Play Cup in Tungelroy uitgereikt aan RKTVV Crescentia. Een afvaardiging van het COVS-bestuur, te weten Frans Sijben en Jan Brouns, togen op deze dag naar Tungelroy om voor de overhandiging van de door C.O.V.S. Weert e.o. beschikbaar gestelde  trofee zorg te dragen.

Zoals al vele jaren zorgde ons lid Henk Roelofsen ook het afgelopen seizoen weer voor het uitstekend bijhouden van de stand. Aan het eind van de vorige competitie 2018-2019 bleken RKTVV Crescentia en VV GKC/RKHVC met 19,5 strafpunten gelijk geëindigd te zijn. Loting viel in het voordeel van Crescentia uit. Deze vereniging werd daarmee voor de 11 keer winnaar van deze sportiviteitprijs.
VV GKC/RKHVC verdient echter eveneens een vermelding voor de sportiviteit gedurende het seizoen 2018-2019.  De vereniging ontving daarvoor net als RKTVV Crescentia enkele nieuwe voetballen, gesponsord  door Posno Sport.

De overhandiging van de wisseltrofee vond plaats om 14.15 uur, voorafgaand aan de competitiewedstrijd  Crescentia I tegen VV SNA.   Na korte toespraken door Jan Brouns en Huub Nouwen van Alarm Point, ontving de aanvoerder van Crescentia 1 de trofee.

Na deze overhandiging werd de bijeenkomst voortgezet in de kantine van de vereniging in het bijzijn van Jose en Huub Nouwen ( Alarm Point) , het bestuur van Crescentia en beide bestuursleden van onze vereniging.  Onder het genot van een drankje en vlaai werd nog geruime tijd nagepraat over voetbalzaken.

18. nov, 2019

Crescentia ontvangt de AlarmPoint Fair Play Trofee 2018-2019 uit handen van José en Huub Nouwen van AlarmPoint.

24. okt, 2019

Recent hebben de leden van de Rabobank Weerterland en Cranandonck een vijftal stemmen kunnen uitbrengen op verenigingen die zich voor de actie Rabo Clubsupport hadden aangemeld.

Er viel in totaal een bedrag van € 175.000 te verdelen.

Ons is een bedrag van € 221,01 ten deel gevallen.

Iedereen die op onze vereniging gestemd heeft: hartelijk dank.

23. sep, 2019

Beste leden,kaartliefhebbers,

 

We gaan weer kaarten in de maanden met de R, m.u.v. september.

Dit gaan we doen op de dinsdagavonden in de oneven weken. De dinsdag is ook onze wekelijkse trainingsavond. We maken er alsnog geen aparte avond van.

Voorlopig wordt er alleen gerikt. Mochten er ook voldoende kruisjassers zijn dan kunnen we gaan bekijken of we dat kunnen inpassen.

 

 

 

Is er wat te verdienen? Jazeker. ASWA-keukens in de persoon van bestuurslid Tomy Klein Zieverink zal deze kaartavonden sponsoren.

Ook Huub heeft enkele prijsjes in petto, waarvoor onze dank heren!

We beginnen dinsdagavond 8 oktober as om 20.00 uur.

 

Graag tot ziens op een van deze avonden.