Seizoen 2020-2021

19. okt, 2020

Beste leden,

In navolging van het verzoek van onze regering zal er de komende 4 weken niet gezamenlijk getraind worden op onze accommodatie. Dit vanwege het feit dat volwassenen met slechts 4 personen gelijktijdig sport mogen beoefenen.
We hopen dat de thans afgekondigde maatregelen tijdelijk van aard zijn en dat we met ingang van 10 november weer samen mogen trainen.
Het verdient uiteraard wel aanbeveling om de komende vier weken voor jezelf te gaan trainen; rust roest zoals je weet. 

Ben zo slim om de belangrijkste adviezen inzake corona op te volgen en blijf gezond.

 

6. okt, 2020

Beste leden, 

Leden van Rabobank Weerterland en Cranendonck kunnen tot en met 25 oktober hun stem uitbrengen op de deelnemers die zij een warm hart toe dragen. Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die de club ontvangt. Dit jaar stemmen leden van de Rabobank voor het eerst via de Rabo App en Rabo Online Bankieren.

Zoals reeds eerder geschreven stellen we het bijzonder op prijs als jij en je vrienden en kennissen op onze vereniging stemmen en ons derhalve financieel steunen. Je mag 2 van de 5 stemmen uitbrengen op één vereninging.

Het bestuur dankt je bij voorbaat.

16. sep, 2020

Beste leden, 

Mogelijk kunnen jullie onze vereniging financieel ondersteunen!

In deze Coronatijd, waar toch al veel verenigingen ’n financiële veer hebben moeten laten (ook de onze), bestaat de mogelijkheid om de kas van onze vereniging wat te spekken.

De Rabobobanken in Nederland starten de actie Rabo ClubSupport 2020.

Iedereen die lid is van de Rabobank Weerterland en Cranendonck kan stemmen op zijn favoriete vereniging.

Dus ben je lid van voornoemde Rabobank, breng dan je stem uit op onze vereniging.

Je kunt ook je familieleden, kennissen en vrienden die lid zijn van deze Rabobank warm maken en stimuleren om te stemmen op onze vereniging.

Ieder lid mag 5 stemmen uitbrengen, waarvan maximaal 2 op één (dus onze) vereniging en de overige 3 stemmen op 3 andere verenigingen.

Vanaf 5 oktober kan gestemd worden. 

Bij voorbaat dank voor jouw stemmen en voor de stemmen die je familie en vrienden op onze vereniging gaan uitbrengen.

 

 

11. sep, 2020

Gisterenavond ontvingen we het trieste bericht dat ons lid Ton Dielissen op woensdagmiddag 9 september op 78 jarige leeftijd is overleden.

Wij verliezen in hem niet “zo maar” een lid. Ton was echt een mooie man, humoristisch en recht door zee, het type “recht is recht en krom is krom”.

Altijd bereid om de helpende hand toe te steken, met name ten tijde van het opnieuw bestraten van de paden rond ons home. Niet lanterfanten, aanpakken en anders de spreekwoordelijke zweep erover. En na gedane arbeid een lekker glaasje witte wijn, een flinke pot ouwehoeren en vooral lachen, heel veel lachen.

Ton was bijna 52 jaar lid van onze vereniging. Op de Nieuwjaarsinstuif 2019 ontving hij de gouden verenigingsspeld.

Ton wordt a.s. dinsdag, 15 september, om 11.15 uur gecremeerd in het crematorium te Heeze. Er mogen slechts 100 personen aanwezig zijn bij het afscheid. Wil je hierbij aanwezig zijn, dan is vooraf aanmelden noodzakelijk. Dit kan bij onze voorzitter (06-11380905) of jacques.dings@hetnet.nl

Vanaf deze plaats wensen we de familie heel sterkte toe in deze moeilijke tijden. 

Dat Ton moge rusten in vrede.

13. aug, 2020

In verband met de vele oefenwedstrijden op dinsdag 18 augustus is de training verplaatst naar WOENSDAG 19 augustus.