Seizoen 2020-2021

18. jan, 2021

Afgelopen weekend bereikte ons het verdrietige bericht dat ons lid Henk Kneepkens op 78 jarige leeftijd is overleden.

Henk was op 1 januari jl. maar liefst 54 jaar lid van onze vereniging.
Hij was geen vreemde in de voetbalwereld. In de zestiger jaren van de vorige eeuw was hij prominent lid van FC Oda en verdedigde daar vele jaren het doel van FC Oda 1. 

Na zijn voetbalcarrière werd Henk scheidsrechter, werd lid van de COVS Weert e.o. en heeft jarenlang op 3e en 4e klasse niveau geacteerd. Na het veel te vroege overlijden van zijn vrouw Toos is Henk gestopt met fluiten. 

Verder herinneren we ons Henk als der man die tijdens onze deelname aan scheidsrechters toernooien het doel van ons team verdedigde. In geval van blessures of bij tijdgebrek vanwege zijn zakelijke beslommeringen (Henk had namelijk een zaak in auto-onderdelen) werd hij vervangen door “good old”  Ger Heynen.

Henk heeft onze vereniging altijd een warm hart toegedragen; zo sponsorde hij steevast op de jaarlijkse kienavonden de nodige automaterialen. 

 

Tot slot nog een anekdote:
Henk kreeg ’n keer een aanstelling om in Mechelen, Zuid-Limburg, een wedstrijd te gaan fluiten. Hij volgde trouw de borden (Tomtom bestond nog niet) en moest uiteindelijk ervaren dat hij weliswaar in Mechelen was gearriveerd, maar dat dit het verkeerde Mechelen was, namelijk Mechelen-aan-de-Maas in België.

We wensen vanaf deze plaats zijn familie heel veel sterkte bij het verwerken van het overlijden van Henk.

25. dec, 2020

Wat een leuke en attente verrassing van ons bestuur; voor alle leden een mooi kerstpakketje.
Die opsteker kunnen we wel gebruiken in deze ellendige coronatijd.
Een welgemeend compliment en dankjewel is zeker op z’n plaats!!!

Hoe vergaat het jou?
Beetje in je eentje trainen, nee dat motiveert.
Vervolgens de vraag: waar doe ik dat voor, er valt immers niets te fluiten?
Voel jij dat somtijds ook zo?
Maar…………het einde is dankzij het vaccin in zicht (tenminste dat hopen we en gaan we dan ook van uit). Dus, kop op en laat gaan met die banaan.

Blijft fit en vooral gezond en dan zien we elkaar weer in het nieuwe jaar, in blakende gezondheid en dito conditie. Helemaal klaar voor, hopelijk, de rest van het seizoen of, worst case scenario, de nieuwe competitie.

15. dec, 2020

Beste COVS-ers, 

Met de afkondiging van de nieuwe, strengere, coronaregels is één ding duidelijk geworden: voorlopig wordt er niet gevoetbald en kunnen wij ook niet aan de bak om weer eens een lekkere pot te fluiten.

Het is zelfs erg twijfelachtig of het aanvankelijk geplande weekend van 17 januari haalbaar zal zijn om de competitie, in welke vorm dan ook, te hervatten. Eén ding is zeker: niets is zeker.

 

Het buiten trainen is tot tweetallen gereduceerd. En het daarna gezellig bij elkaar hangen en wat stechelen over scheidsrechterlijke beslissingen van het afgelopen weekend, het discussiëren over bepaalde spelregels of het leggen van een kaartje is verder weg dan ooit. 

Deze corona-ellende leert ons veel. Niet alleen hoe eigenwijs en egoïstisch de gemiddelde Nederlander is en hoe groot de kloof tussen jong en oud (je weet wel, het dorre hout) kan zijn, maar ook hoe enorm de gezelligheid op onze dinsdagavonden is. Meestal sta je er niet bij stil, maar nu ze er niet zijn worden ze enorm gemist, die gezellige dinsdagavonden. 

Ondanks alle corona-ellende wensen we iedereen fijne Kerstdagen en een gezond 2021!! 

Blijf gezond!! 

De Webmasters

19. okt, 2020

Beste leden,

In navolging van het verzoek van onze regering zal er de komende 4 weken niet gezamenlijk getraind worden op onze accommodatie. Dit vanwege het feit dat volwassenen met slechts 4 personen gelijktijdig sport mogen beoefenen.
We hopen dat de thans afgekondigde maatregelen tijdelijk van aard zijn en dat we met ingang van 10 november weer samen mogen trainen.
Het verdient uiteraard wel aanbeveling om de komende vier weken voor jezelf te gaan trainen; rust roest zoals je weet. 

Ben zo slim om de belangrijkste adviezen inzake corona op te volgen en blijf gezond.

 

6. okt, 2020

Beste leden, 

Leden van Rabobank Weerterland en Cranendonck kunnen tot en met 25 oktober hun stem uitbrengen op de deelnemers die zij een warm hart toe dragen. Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die de club ontvangt. Dit jaar stemmen leden van de Rabobank voor het eerst via de Rabo App en Rabo Online Bankieren.

Zoals reeds eerder geschreven stellen we het bijzonder op prijs als jij en je vrienden en kennissen op onze vereniging stemmen en ons derhalve financieel steunen. Je mag 2 van de 5 stemmen uitbrengen op één vereninging.

Het bestuur dankt je bij voorbaat.