Seizoen 2016 - 2017

31. jul, 2017

De organisatie van de fietstocht op 30 juli kan tevreden terugkijken op een geslaagd evenement. Na de bekende ontvangst met een kop koffie kon het eerste groepje fietsers om 13.00 uur starten met de door Gijs uitgezette, circa 25 kilometer lange, fietstocht rond Weert.

Halverwege was een pitstop ingebouwd, waar iedereen kon genieten van een inwendige, maar ook uitwendige (we werden getrakteerd op heuse stortbui) verfrissing. En voor diegenen die de beschrijving van de tocht keurig hebben gevolgd was er tegen het einde van de rit nog een mooi terras weggelegd.

Bij aankomst in ons home kon er eerst lekker, onder het genot van een drankje, gezellig wat gekletst worden. Dit terwijl het vuur in de barbecues ontstoken werd. Rond de klok van vijven kwamen de eerste stukken vlees van de BBQ, waarna de van het fietsen ontstane knorrende magen gestild konden worden.

Terwijl iedereen lekker zat te genieten van zijn hapje en drankje, startten Martje en Tomy op een ludieke wijze een tombola die zijn weerga niet kende. Prijzen om van te dromen; de hele Action was bevrijd van alle incourante artikelen, maaaaaaaar…………….. het ging om de fun en wat Tomy betreft om het kunnen kussen van de aanwezige vrouwelijke prijzenwinnaars.

En na de BBQ genoot de een buiten nog langer van het lekkere avondzonnetje, terwijl de ander binnen zijn heil zocht om te kijken naar het EK voor vrouwen.

Hoe dan ook, iedereen kwam aan zijn trekken. Zoals gezegd, de organisatie kan terugkijken op een uitermate gezellig evenement.

Voor de foto-impressie verwijzen we naar het foto album op deze site.

19. jun, 2017

Beter laat dan nooit............

Binnen onze vereniging zijn er na het seizoen 2016-2017 uitsluitend handhavingen en promoties te melden; niemand degradeerde!!!!!!

De promoties:

Gijs, Stef en Jules zijn van groep E naar groep D gepromoveerd (voor de ouderen onder ons: van groep 2 naar groep 1).

Danny is van groep G naar groep F gepromoveerd (van groep 4 naar groep 3).

En onze "beginnelingen" Loek en Omar promoveren van groep H naar groep  G en Dirk van groep I naar groep H.

Alle promovendi: van harte gefeliciteerd en veel succes in het nieuwe seizoen!!!

 

31. mei, 2017

Op 30 mei stond de laatste training van het seizoen op het programma. Het bestuur in de personenen van voorzitter Jacques en Martje hadden ervoor gezorgd dat er na afloop genoten kon worden van heerlijke worsten en spareribs. Mannen bedankt voor de goede zorgen.

Verder is het natuurlijk ook gepast om onze beide trainers, Harrie en Theo, nogmaals te danken voor de geweldige, altijd uitstekend voorbereide, trainingen. Fijn dat jullie besloten hebben om ons ook in het komende seizoen weer flink af te peigeren.

De eerste training van het nieuwe seizoen zal plaatsvinden op dinsdag 8 augustus.

 

31. mei, 2017

Het was weer eens ouderwets gezellig na de laatste training van het seizoen.