21. apr, 2017

Dankwoord van onze ex-voorzitter

Beste leden, 

 

Zoals bekend heb ik dinsdag 18 april na 16 jaar afscheid genomen als voorzitter van de COVS Weert e o. Ik heb deze functie altijd met heel veel plezier vervuld, maar ik vind dat na zoveel jaren het stokje moet worden overgedragen aan een jonger iemand. Ik ben van mening dat wij in Jacques Dings een goede opvolger hebben gevonden. Ik blijf nog minimaal twee jaar bestuurslid van deze fantastische vereniging en doe dit vooral om mijn kennis en  ervaring over te dragen aan mijn opvolgers. Door het scheidsrechteren en de COVS heb ik vele bekenden en zelfs enkele vrienden overgehouden, mijn dank hiervoor.

Enkele jaren geleden heb ik o.a. voor dit vrijwilligerswerk een koninklijke onderscheiding ontvangen; een waardering waar mijn hele familie bijzonder trost op is.

Wat ik zelf ook heel bijzonder vind en enorm waardeer is het gegeven dat ik bij mijn afscheid als voorzitter benoemd werd tot erelid van de COVS Weert e.o.

Via deze site dank ik iedereen voor de samenwerking, de positiviteit, de inzet en waardering naar mij toe; dit mede namens Marlies. Tot slot dank ik uiteraard Marlies die mij altijd heeft gesteund.

 

Met vriendelijke groet,

Frans Sijben