31. jul, 2017

Mooie fietstocht en gezellige BBQ

De organisatie van de fietstocht op 30 juli kan tevreden terugkijken op een geslaagd evenement. Na de bekende ontvangst met een kop koffie kon het eerste groepje fietsers om 13.00 uur starten met de door Gijs uitgezette, circa 25 kilometer lange, fietstocht rond Weert.

Halverwege was een pitstop ingebouwd, waar iedereen kon genieten van een inwendige, maar ook uitwendige (we werden getrakteerd op heuse stortbui) verfrissing. En voor diegenen die de beschrijving van de tocht keurig hebben gevolgd was er tegen het einde van de rit nog een mooi terras weggelegd.

Bij aankomst in ons home kon er eerst lekker, onder het genot van een drankje, gezellig wat gekletst worden. Dit terwijl het vuur in de barbecues ontstoken werd. Rond de klok van vijven kwamen de eerste stukken vlees van de BBQ, waarna de van het fietsen ontstane knorrende magen gestild konden worden.

Terwijl iedereen lekker zat te genieten van zijn hapje en drankje, startten Martje en Tomy op een ludieke wijze een tombola die zijn weerga niet kende. Prijzen om van te dromen; de hele Action was bevrijd van alle incourante artikelen, maaaaaaaar…………….. het ging om de fun en wat Tomy betreft om het kunnen kussen van de aanwezige vrouwelijke prijzenwinnaars.

En na de BBQ genoot de een buiten nog langer van het lekkere avondzonnetje, terwijl de ander binnen zijn heil zocht om te kijken naar het EK voor vrouwen.

Hoe dan ook, iedereen kwam aan zijn trekken. Zoals gezegd, de organisatie kan terugkijken op een uitermate gezellig evenement.

Voor de foto-impressie verwijzen we naar het foto album op deze site.