Nieuws in het seizoen 2015-2016

17. jul, 2016

Maandagmiddag 11 juli bereikte ons het droevige bericht dat Pierre Seuren op bijna 87 jarige leeftijd de dag ervoor is overleden.
We verliezen in Pierre een aimabel, vriendelijk en trouw lid die het woord Humor altijd met een hoofdletter schreef.
Wie kan zich niet de vele trainingsavonden, die door Pierre als kaartavond werden beschouwd, herinneren waarbij hij samen met Lei, Jacques, zijn zwager Bair en iedereen die aan wilde schuiven, een kaartje legde.
Pierre, die meer den 60 jaar lid was, heeft nooit onder stoelen of banken gestoken trots te zijn op onze (lees: zijn) vereniging. Het feit dat Pierre lid van verdienste was, zegt meer dan genoeg over zijn vele inspanningen voor onze vereniging.
Afgelopen zaterdag, 16 juli, is tijdens een crematieplechtigheid in crematorium "Weerterland" afscheid worden genomen van Pierre; dit onder grote belangstelling. Ook van onze vereniging hebben vele leden acte de présence gegeven; dat zegt wel iets over de waardering en plaats die Pierre binnen onze vereniging heeft ingenomen.
Tijdens de plechtigheid heeft onze voorzitter Frans Pierre op een mooie, waardige en vooral realistische wijze, voorzien van de nodige passende anekdotes, neergezet. Frans eindigde zijn toespraak met het postuum uitreiken van een meer dan verdiend “certificaat van waardering” vanwege het 60 jarige lidmaatschap van Pierre en de vele, vele verdiensten van hem.

We wensen echtgenote Mia, dochter Ilse, haar man Sol, zijn kleinkinderen Vera en Iris, alle familie en vrienden heel veel sterkte bij het verwerken van het overlijden van Pierre.

21. jun, 2016

Aanvragen voor scheidsrechters voor oefenwedstrijden op het veld of in de zaal kunnen ingediend worden bij Theo v.d. Sluiszen.

Theo stelt vervolgens in overleg een scheidrechter aan.
 
Hij is bereikbaar onder nummer 06-47697085

of per e-mail: theovdsluiszen@hotmail.com 

Theo heeft vakantie van 25 juni t/m 17 juli 2016

 

20. jun, 2016

Het minivoetbal team van coach Wim Geelen en assistent-coach Hennie de Graaf behaalde in Landhorst niet alleen de 3e plaats van het toernooi, maar tevens ook de belangrijkste prijs van het door de COVS Boxmeer-Cuijk uitstekend georganiseerde COVS Zuid 2 minivoetbal toernooi: de sportiviteitsbeker. Het team van Boxmeer-Cuijk behaalde de 1e plaats en werd toernooiwinnaar.

Er werd over het algemeen sportief gevoetbald. Toch jammer dat tijdens een dergelijk toernooi de scheidsrechters toch genoodzaakt zijn om gele kaarten (tijdelijke uitsluitingen) te trekken; met name de wedstrijd Venlo – Oss/Uden viel in sportief opzicht uit de toon. Extreme excessen deden zich echter gelukkig niet voor. Ook was het jammer dat de publieke belangstelling aan de magere kant was.

 

Coach Wim Geelen en assistent-coach Hennie de Graaf beschikten over de navolgende sterren die zich uitstekend van hun sportieve taak hebben gekweten:
Doelman Rob Hobus, Tomy Klein Zieverink, Kevin Puts, Robert van den Boorn, Stef Bogers, Gijs Stevens en Danny van Veenendaal.

Gefeliciteerd mannen met deze sportieve prestatie!!!

Vanaf deze plaats nogmaals dank aan de COVS Boxmeer-Cuijk en dan met name Jo Oppers, die alles perfect “im griff” had.

 

15. jun, 2016

Het HAF Peeterstoernooi 2016 zal worden gehouden op 14 augustus a.s.
Onderstaand tref je de indeling van de teams, de wedstrijden en de tijden aan. 

VELD/ RONDE

TIJD

THUIS

 

UIT

 
 

R 1

13.00 - 13.40

 

 

 

 

1

 

Crescentia

-

Comb 1&2 Veritas

 

2

 

FC Oda

-

Roggel

 

3

 

DESM

-

RKSVO

 

4

 

Brevendia

-

Merefeldia

 

R 2

14.05 - 14.45

 

 

 

 

1

 

Roggel

-

Crescentia

 

2

 

Comb 1&2 Veritas

-

RKSVO

 

3

 

Merefeldia

-

FC Oda

 

4

 

DESM

-

Brevendia

 

R 3

15.10 - 15.50

 

 

 

 

1

 

DESM *

-

FC Oda *

 

2

 

RKSVO -

-

Merefeldia

 

3

 

Roggel

-

Comb 1&2 Veritas

 

4

 

Crescentia

-

Brevendia

 

 *Even afstemmen kleuren shirts.

De prijsuitreiking zal plaats vinden direct na de uitreiking van de MultiWeigh FairPlay Trofee. Deze is afgelopen seizoen gewonnen door Brevendia 1 uit Stramproy. Dit zal om circa 16.30-16.45 uur plaatvinden, nadat iedereen zich heeft kunnen douchen en zich heeft kunnen voorzien van ’n natje en/ of ’n droogje.

De deelnemende teams ontvangen het reglement op korte termijn van wedstrijdsecretaris Wim Geelen.