16. jan, 2016

Geslaagde Nieuwjaarsinstuif 2016

Voorzitter Frans Sijben was na afloop van de nieuwjaarsreceptie van onze vereniging een tevreden man en dat stak hij niet onder stoelen of banken. De redenen van zijn tevredenheid: een goede opkomst van leden en een gezellig samenzijn. Zelfs zo gezellig dat er een “verplicht” einde afgekondigd moest worden.

Na de bekende ontvangst met koffie en oliebollen kreeg iedereen ruimschoots de gelegenheid om elkaar een gelukkig en vooral gezond 2016 te wensen.

 

Rond de klok van negenen opende  Frans de nieuwjaarsreceptie en heette iedereen welkom. Een  speciaal woord van welkom werd gericht tot de ereleden en tot COVS Zuid 2 voorzitter Thei Ickenroth.

Na een korte terugblik op 2015 werden de drie jubilarissen en hun partners door Frans en aansluitend in het geval van Bert en Wim, door Thei Ickenroth in het zonnetje gezet.

Dit jaar waren de jubilarissen:

John Janssen, die 15 jaar lid is van de COVS Weert e.o. en zijn Anja.

Bert Verstappen, die 25 jaar lid is van de COVS Weert e.o. en zijn Christien.

Wim Geelen, die maar liefst 40 jaar lid is van de COVS Weert e.o. en zijn Maria.

Eén ding hebben de jubilarissen gemeen, aldus de voorzitters Frans en Thei: zij hebben dusdanig veel verdiensten voor de KNVB en de COVS en verzetten zo veel werk dat ze alle drie een uitstekende relatie moeten hebben met hun partner omdat er weinig tot geen tijd overblijft om thuis ruzie te maken. Voor deze bed & breakfast – relatie, zoals Christien die noemt, ontvingen alle drie de dames een prachtig boeket bloemen.

Ook werd traditiegetrouw aandacht besteed aan de trouwe hoofd- en subsonsor van onze vereniging, AlarmPoint en MultiWeigh; een flesje wijn en een mooi boeket zijn en symbolische maar welgemeende blijk van waardering hiervoor.

Na alle plichtplegingen bleef het, zoals reeds gememoreerd, nog lang gezellig.

 

Voor een uitgebreide fotoreportage wordt verwezen naar het Fotoboek – Nieuwjaar 2016.