24. apr, 2016

Wederom een geslaagde en gezellige COVS-Weert-activiteit: Mart's dinner

Drie jaar geleden liet Mart Ramaekers  na afloop van een training wel heel erg nadrukkelijk weten hoe goed hij wel niet kon koken. Dat moest natuurlijk bewezen worden. Het gevolg was een gezellige avond in ons home, waarbij Mart zijn kookkunsten meer dan voortreffelijk etaleerde. Laten we zo zeggen, het werd een avond die navolging verdiende.

En die navolging is er op zaterdagavond 23 april voor de tweede keer gekomen.  Ook dit jaar was het aantal aanmeldingen weer van dien aard dat Mart weer hulptroepen heeft moeten inschakelen; daarom zijn we dan ook dank verschuldigd aan  Annie, Jacques, Frans en Marlies die hem geholpen hebben bij de voorbereidingen. Ook zijn we dank verschuldigd aan Chantal en Maurice, die ons op een voortreffelijke wijze van een natje en een droogje hebben voorzien; zij werden hiervoor dan ook terecht bedankt door voorzitter Frans in zijn afsluitend dankwoord.

Dit jaar geen nagerecht in de vorm van roomijs met geflambeerde kersen, maar roomijs met gemengd fruit, waarna het nog heel lang heel gezellig bleef …………………..

(zie voor foto’s het fotoboek)