20. jun, 2016

COVS Weert wint sportiviteitsbeker en 3e plaats

Het minivoetbal team van coach Wim Geelen en assistent-coach Hennie de Graaf behaalde in Landhorst niet alleen de 3e plaats van het toernooi, maar tevens ook de belangrijkste prijs van het door de COVS Boxmeer-Cuijk uitstekend georganiseerde COVS Zuid 2 minivoetbal toernooi: de sportiviteitsbeker. Het team van Boxmeer-Cuijk behaalde de 1e plaats en werd toernooiwinnaar.

Er werd over het algemeen sportief gevoetbald. Toch jammer dat tijdens een dergelijk toernooi de scheidsrechters toch genoodzaakt zijn om gele kaarten (tijdelijke uitsluitingen) te trekken; met name de wedstrijd Venlo – Oss/Uden viel in sportief opzicht uit de toon. Extreme excessen deden zich echter gelukkig niet voor. Ook was het jammer dat de publieke belangstelling aan de magere kant was.

 

Coach Wim Geelen en assistent-coach Hennie de Graaf beschikten over de navolgende sterren die zich uitstekend van hun sportieve taak hebben gekweten:
Doelman Rob Hobus, Tomy Klein Zieverink, Kevin Puts, Robert van den Boorn, Stef Bogers, Gijs Stevens en Danny van Veenendaal.

Gefeliciteerd mannen met deze sportieve prestatie!!!

Vanaf deze plaats nogmaals dank aan de COVS Boxmeer-Cuijk en dan met name Jo Oppers, die alles perfect “im griff” had.