17. jul, 2016

In memoriam Pierre Seuren

Maandagmiddag 11 juli bereikte ons het droevige bericht dat Pierre Seuren op bijna 87 jarige leeftijd de dag ervoor is overleden.
We verliezen in Pierre een aimabel, vriendelijk en trouw lid die het woord Humor altijd met een hoofdletter schreef.
Wie kan zich niet de vele trainingsavonden, die door Pierre als kaartavond werden beschouwd, herinneren waarbij hij samen met Lei, Jacques, zijn zwager Bair en iedereen die aan wilde schuiven, een kaartje legde.
Pierre, die meer den 60 jaar lid was, heeft nooit onder stoelen of banken gestoken trots te zijn op onze (lees: zijn) vereniging. Het feit dat Pierre lid van verdienste was, zegt meer dan genoeg over zijn vele inspanningen voor onze vereniging.
Afgelopen zaterdag, 16 juli, is tijdens een crematieplechtigheid in crematorium "Weerterland" afscheid worden genomen van Pierre; dit onder grote belangstelling. Ook van onze vereniging hebben vele leden acte de présence gegeven; dat zegt wel iets over de waardering en plaats die Pierre binnen onze vereniging heeft ingenomen.
Tijdens de plechtigheid heeft onze voorzitter Frans Pierre op een mooie, waardige en vooral realistische wijze, voorzien van de nodige passende anekdotes, neergezet. Frans eindigde zijn toespraak met het postuum uitreiken van een meer dan verdiend “certificaat van waardering” vanwege het 60 jarige lidmaatschap van Pierre en de vele, vele verdiensten van hem.

We wensen echtgenote Mia, dochter Ilse, haar man Sol, zijn kleinkinderen Vera en Iris, alle familie en vrienden heel veel sterkte bij het verwerken van het overlijden van Pierre.