Nieuws 2017 - 2018

27. jun, 2018

Op zondag 24 juni toog een gemengd voetbalteam van de  COVS Roermond /Weert naar de voetbalvelden in Erp om daar deel te nemen aan het COVS districtskampioenschap Zuid 2 2018. De organisatie was in handen van de COVS Helmond.

Van de acht deelnemende teams kwam ons mix-team goed voor de dag, hetgeen aan het einde van de strijd beloond werd met een mooie 2e plaats.

Winnaar, op basis van doelsaldo, werden onze collega’s van de COVS Mijnstreek, die we feliciteren met dit resultaat.

Echter, de belangrijkste prijs van de dag, de sportiviteitstrofee, werd in de wacht gesleept door ons mix-team.

Mannen, gefeliciteerd!!

20. jun, 2018

Op 20 juni maakte de KNVB de groepsindeling voor het nieuwe seizoen bekend.

Hierbij werden de volgende promoties betreffende onze leden genoteerd:

  • Van ZAJC naar ZAJB: Joep Gommans (scheidsrechter jeugd)
  • Van ZAJC naar ZAJB: Henk Heuts (scheidsrechter jeugd)
  • Van ZOSC naar ZOSB: Stef Bogers (scheidsrechter senioren)
  • Van ZOSE naar ZOSD: Henk Heuts (scheidsrechter senioren)
  • Van ZAAC naar ZAAB: Stef Bogers (assistent op zaterdag)

We feliciteren alle promovendi met het behaalde resultaat!!!!

Voor het volledige overzicht met groepsindelingen zie Organisatie - Groepsindeling

 

7. jun, 2018

De kantine is open vanaf  12.00 uur. Ruimschoots de tijd om nog gezellig samen ’n kop koffie of iets fris te nuttigen voordat we ons begeven op onze stalen rossen, met of zonder  trapondersteuning.

De eerste groep vertrekt  om ca 13.00 uur.

Na ’n ongeveer 3 uren durende fietstocht, onderbroken door enkele pauzes om de dorst te lessen,en de honger te stillen, wacht ons om circa 17.00 uur een aangeklede BBQ.  Aan de niet- vleeseters en vegetariërs onder ons wordt ook gedacht.

Om te weten hoeveel  (pluim-)vee we moeten slachten,  hoeveel vissen we moeten vangen, vruchten van het land moeten halen ,  fruitbomen  moeten rooien  en de brouwer moeten raadplegen is opgave noodzakelijk

En aangezien alleen de zon voor niets op gaat, moeten we ’n bijdrage van € 15,00 per persoon vragen.  Cash afrekenen kan op de dag zelf, maar vooruit betalen per bank geniet de voorkeur. Kinderen tot en met 14 jaar eten gratis mee. Alle consumpties na de fietstocht worden verstrekt tegen de gereduceerde prijs van € 1,00.

Opgave graag voor  zondag 24 juni asweert@covs.nl  of 0495-626340

4. jun, 2018

Wat een uitdaging. Voor 27 mensen enkele culinaire hoogstandjes uit de hoed toveren. Maar het is hen gelukt, en hoe. Daarom zijn wij, de veelvraten, een compliment en dank verschuldigd aan het culinaire team (van links naar rechts): Mart, Tomy, Marieke en Evan.

De gepocheerde zalm van het voorgerecht, de asperges uit eigen tuin van Martje, de diverse soorten ijs met verse aardbeien (eveneens uit eigen tuin van Martje) als nagerecht, alles smaakte uitstekend. Voor de wijnliefhebbers werden de gerechten begeleid met een Chileense Chardonnay en een blend van Syrah en Grenache uit het Franse Rhone gebied.

En dat alles in een uitermate gezellige sfeer en ontspannen ambiance tot in de kleine uurtjes. Chapeau!!!