1. sep, 2017

Brevendia winnaar HAF Peeters Toernooi 2017

De mannen van Brevendia uit Stramproy mogen zich winnaar van het HAF Peeterstoernooi 2017 noemen, terwijl de voetbalvrienden van RKESV uit Ell, vertegenwoordigd door voorzitter Ed Heijkers, de sportiviteitsprijs van dit toernooi in ontvangst mochten nemen.

Na de doordeweekse voorronden mochten Brevendia, DESM, Veritas en Altweerterheide op zondag 27 september tijdens een wedstrijdenserie van telkens 2 x 20 minuten voetbal gaan uitmaken wie zich onder de bloedhete omstandigheden na afloop winnaar mocht noemen.

De uiteindelijke rangschikking werd uiteindelijk:

1. Brevendia

2. DESM (ex aequo, doelsaldo +1)

3. Veritas (ex aequo, doelsaldo -1)

4. Altweerterheide

Hoewel er in algemene zin erg sportief is gevoetbald, hetgeen ook bleek uit de cijfermatige waarderingen van de scheidsrechters, ging de sportiviteitsprijs naar de mannen uit Ell, RKESV.

Winnaar van de AlarmPoint FairPlay trofee 2016-2017 werd Crescentia uit Tungelroy. Deze prijs werd eveneens op deze zondag uitgereikt. 

Tot slot maakt de COVS Weert e.o graag van de gelegenheid gebruik om alle deelnemende clubs van harte te danken voor hun deelname en nodigt alle clubs uit om het volgend jaar weer deel te nemen aan het HAF Peeters Toernooi  2018.

Voor een foto-impressie verwijzen we naar het foto album op deze site.