Nieuws 2021 - 2022

22. jun, 2022

Gisteravond, 21 juni, ontvingen Jan Geurts en voorzitter Jacques Dings tijdens de BBQ ter gelegenheid van de seizoensafsluiting uit handen van KNVB afgevaardigde Koos Aben de Gouden Scheidsrechtersspeld en de daarbij behorende oorkonde van de KNVB.

Vanaf deze plaats nogmaals dank en een compliment in de richting van Koos die voor beide jubilarissen een mooie en waardige toespraak had voorbereid.

Jan en Jacques, namens bestuur en leden van harte gefeliciteerd met deze zeer verdiende onderscheiding.

15. jun, 2022

 

Het seizoen 2021-2022 is ten einde en de stand betreffende de COVS Fairplay Cup is opgfemaakt. 
Onze voetbalvrienden uit Budel-Dorplein, Rood-Wit '67 / Plus mogen zich voor de tweede keer de winnaar noemen.
Namens bestuur een leden van de COVS Weert e.o. Van Harte Gefeliciteerd met het behalen van deze mooie prijs!!!

7. jun, 2022

Afgelopen zondag, 5 juni, ontving Wim Mulder de Gouden Scheidsrechtersspeld en de daarbij behorende oorkonde van de KNVB uit handen van Henk Heuts.

Wim werd positief verrast tijdens het 25e Ambrastoernooi bij DFO '20 in Kelpen-Oler.

Wim, namens bestuur en leden van harte gefeliciteerd met deze zeer verdiende onderscheiding.

2. jun, 2022

Afgelopen dinsdag heeft ons COVS-lid Kevin Puts in Zeist te horen gekregen dat hij met ingang van het seizoen 2022/2023 is toegelaten tot de Masterclass Betaald Voetbal als scheidsrechter. Dit houdt in dat Kevin vanaf komend seizoen actief zal zijn als scheidsrechter in de Keuken Kampioen Divisie en als vierde official in de Eredivisie.

Na een pauze van een seizoen werd Kevin in het seizoen 2020/2021 opnieuw toegelaten tot het Talententraject Betaald Voetbal. Dit traject heeft hij succesvol doorlopen en met 36 wedstrijden ervaring in de Tweede Divisie, kunnen we gerust stellen dat onze 29-jarige collega nu klaar is voor zijn debuut in het betaald voetbal. 

 

Daarnaast zijn ook Stan Teuben (COVS Helmond) en Wouter Wiersma (COVS Groningen) gepromoveerd naar de Masterclass. Luca Cantineau en Sam Dröge nemen afscheid van het betaald voetbal en zullen hun carrière vervolgen in het amateurvoetbal. 

Kevin, namens de COVS Weert van harte gefeliciteerd en veel succes gewenst!

4. mei, 2022

Beste leden,

Gisteren vernamen we tijdens onze ALV dat niet alleen Peter Berben dit jaar tot ridder is geslagen, maar ook ons zeer gewaardeerde lid John Janssen.
Ook John heeft alle versierselen die tot de titel Ridder in de Orde van Oranje Nassau in ontvangst mogen nemen. John, van harte gefeliciteerd namens alle leden van de COVS Weert e.o.

Op bijgaande foto zien we de twee gedecoreerden: John links, Peter rechts.