Nieuws 2021 - 2022

2. aug, 2021

Beste leden,

Na een van de merkwaardigste zomerstops ooit is het zover; we kunnen weer gaan trainen en achteraf, op gepaste afstand, een drankje nuttigen.

Zoals gebruikelijk start onze training voor het aanstaande seizoen weer op de 1e dinsdag van de maand augustus: dinsdag 3 augustus.

We nodigen allen uit om de in vakantie- en coronatijd opgelopen extra (kilo)grammen aan te gaan pakken. Onze trainers weten daar wel raad mee. 

Dinsdag 3 augustus, aanvang 19.30 uur; kantine open om 18.30 uur.
Gastheer Jacques zal zorgen voor een welkom met koffie en thee. 

Iedereen wordt gevraagd om de geldende Corona-maatregelen tijdens en met name ook na de training in acht te nemen. Denk aan jullie eigen gezondheid maar ook aan die van anderen. Het zou jammer zijn dat je de eerste beker- en/of competitiewedstrijden zou moeten missen. 

16. jul, 2021

Beste leden,

Na ampel bestuursberaad  is besloten de geplande Hapjes-tour op zondag de 25e juli te cancelen en te verschuiven naar een later en gunstiger tijdstip.

Het bestuur neemt haar verantwoordelijkheid door niet de gezondheid van haar leden in gevaar te brengen. Wij vinden de gezondheid van onze leden prioriteit no 1 hebben!

Als het weer mogelijk en verantwoord is gaan we deze activiteit zeker opnieuw plannen, wellicht ergens in het najaar. Wat in het vet zit verzuurt niet… zegt onze penningmeester.

Vooralsnog blijven de andere bijeenkomsten (1e trainingsavond op 3 augustus a.s. en de jaarvergadering op 14 september a.s.) gehandhaafd.

Rest ons eenieder die op vakantie gaat veel zon en rust te wensen. Doe voorzichtig, neem risico’s en blijf gezond.

Met vriendelijke groet, 

Het bestuur.

3. jul, 2021

Belangrijke data om te noteren en te reserveren:

  • 25 juli: Hapjes Tour (voor meer info zie laatste item Nieuws 2020-2021)
  • 3 augustus: Start 1e training seizoen 2021-2022
  • 14 september: Jaarvergadering na de training
  • 8 januari 2022: Nieuwjaarsinstuif van 15.00 uur tot 19.00 uur